En Aften på Kroen

En stemningsfyldt aften med alt inklusive!
Raffineret 3-retters menu sammensat af vores gastronomisk hædrede køkkenchef Steffen Villadsen.
Velkomstdrink og snacks, drikkevarer ad libitum samt kaffe, te og sødt fra Mor Anna.

Fredag/lørdag: Kr. 750,-

En aften udover det sædvanlige

Udvalgte fredage og lørdage åbner vi dørene op for en unik aften på Sjette Frederiks Kro med lækker menu, inkl. velkomstdrink og snacks, drikkevarer ad libitum samt kaffe, te og sødt fra Mor Anna.

Vi har en kærlighed for ærlig mad lavet med hjertet og til selve kokkehåndværket. Vores mad er uformel og alt er skabt fra bunden, den er lavet på råvarer af høj kvalitet, er jordnær, forståelig og med spændende smagskombinationer. Vi opdaterer menuen hver måned med nye spændende retter.

Mens I nyder den skønne mad, hygger vi om jer.

  • Aftenen begynder kl. 18:30 og slutter kl. 21:30.

  • I krostuen sammen med andre gæster.

  • Der er ikke mulighed for gavebord og taler.

  • Reservér plads til alle i selskabet.

  • Ved booking til over 14 personer, kontakt os venligst pr. mail.

  • Allergier og særlige hensyn bedes oplyses ved reservationen.

  • Det er muligt at booke bord ca. 6 uger frem. Såfremt en dato ikke viser ledige tidspunkter, er den enten booket eller endnu ikke frigivet.

LEDIGE DATOER I MARTS
_________________________

Lørdag d. 29. marts

LEDIGE DATOER I APRIL
_________________________

Lørdag d. 5. april
Fredag d. 11. april
Lørdag d. 12. april
Fredag d. 18. april
Lørdag d. 19. april
Fredag d. 25. april

LEDIGE DATOER I MAJ
_________________________

Fredag d. 2. maj
Fredag d. 9. maj

Marts

3 timers full service for kun kr. 750,- pr. pers.

Lækker 3-retters menu a la Steffen Villadsen

Drikkevarer ad libitum
Nøje udvalgte vine, vand og øl

***

Kroens hjemmelavede snacks
Mandler ristet i miso
Kroens sour cream and onion-chips
Krustade med rygeost og løgrom
Paté med cornichon og dijonmayo
Marmoreret vagtelæg med roséreje og syltet ingefær

***

Forret

Pocheret æg med kartoffel-parisienne,
dampede muslinger og asier i cremet sauce samt sæsonens første spæde ramsløgsskud

Hovedret

Stegt dansk kyllingebryst med morkler i hønsesauce,
sauteret spinat med grønne linser og hvidløgschips

Dessert

Chokolademousse af belgisk chokolade
serveret med letpisket fløde, syltet citronskal og chokoladeiscreme

***

Kaffe, te og Mor Annas hjemmebagte småkager

***

Friskbagt brød fra eget bageri, Mor Anna

April

3 timers full service for kun kr. 750,- pr. pers.

Lækker 3-retters menu a la Steffen Villadsen

Drikkevarer ad libitum
Nøje udvalgte vine, vand og øl

***

Kroens hjemmelavede snacks
Rejechips med eddikepulver og purløg
Klar tomatsuppe med bladselleri og håndpillede rejer
Hjemmelavet terrine med sennepsmayo
Paneret og friteret rillette af grisekæbe

***

Forret

Lynstegt rød tun, bitre salater, grapefilet, agurk og soyabouillon med citrus

Hovedret

Stegt unghane med morkler i hønsecreme, rabarberchutney, asparges og små kartofler vendt i estragon

Dessert

Vanilje-panna cotta serveret i kold rabarbersuppe med små sablé-brud og rabarbersorbet

***

Kaffe, te og Mor Annas hjemmebagte småkager

***

Friskbagt brød fra eget bageri, Mor Anna

Vi tager forbehold for ændringer i menuen i forhold til sæson og råvarernes beskaffenhed