KOKKETRÆF PÅ KROEN

Sjette Frederiks Kro inviterer til kokketræf – søndag d. 19. november

Køkkenchef, Steffen Villadsen har sammensat et hold af stjernekokke, der vil lave en middag ud over det sædvanlige i de fantastiske rammer i Riis Skov med udsigt over Aarhus Bugten.

En oplevelse udover det sædvanlige

Champagne & snacks

6-retters gourmetmenu

_________________________

1) Steffen Villadsen
Jomfruhummer agnolotti med karamelliseret hvidløg, friteret salvie og svampegarum

***

2) Morten Falk
Vesterhavs torsk, knoldselleri, beurre noisette og trøffel

***

3) Dak Wichangoen
Hellerflynder, æbler, litchi, rød karry og basilikum

***

4) Kamilla Seidler
Mexicanske kalvebrisler a la Seidler

***

5) Yves Le Lay
Grillet Royal due, panisse, merguez og 3 saucer

***

6)  Luna Ladefoged – Steffen’s tidligere konditor fra Molskroen
Mørk chokolademousse med timian, sprød honeycomb og blodappelsinsorbet

***

Petit Fours – a la Luna Ladefoged og Mor Anna

_________________________

Alle serveringer serveres med tilhørende vinmenu
– de udvalgte vine opdateres snarest

 

En aften udover det sædvanlige

Søndag d. 19. november åbner vi dørene op for en unik aften på Sjette Frederiks Kro, med 5-retters gourmetmenu, inkl. champagne og snacks, dertilhørende vinmenu samt kaffe, te og sødt.

I samarbejde med et stærkt team af de bedste kokke – 5 stjerne kokke – der med kærlighed for ærlig mad lavet med hjertet og til selve kokkehåndværket. En gourmetoplevelse lavet på råvarer af høj kvalitet, er jordnær, forståelig og med spændende smagskombinationer.

Godt at vide:

  • Søndag d. 19. november
  • Meet & greet med de 6 stjernekokke
  • Ankomst kl.17.30 til champagne og snacks
  • Kaffen forventes at serveres kl. 23.00
  • Pris pr. pers. 2.200 – billet købes via link
  • Gode parkeringsforhold

Steffen Villadsen & Dak Wichangoen

Steffen Villadsen: Køkkenchef Sjette Frederiks Kro. Tidligere køkkenchef på Molskroen, medlem af Dansk Sommelier Forening m.m.

 

Dak Wichangoen: Assisterende køkkenchef Sjette Frederiks Kro, tidligere køkkenchef på Kiin Kiin og den første kvindelige køkkenchef i Danmark til at modtage en Michelin stjerne.

Morten Falk

Arbejder med madevents i firmaet Babette. Tidligere vinder af Årets Kok samt deltager for Danmark ved verdensmesterskabet for kokke, Bocuse d’or.

Yves Le Lay

Indehaver og køkkenchef Restaurant A’terre.
Tidligere Fasled Kro, Søllerød Kro, Nimb og et væld af top restauranter.

Kamilla Seidler

Indehaver af Restaurant Lola på Christianshavn – Nok mest kendt for hendes job som køkkenchef på Restaurant Gustu i Bolivia, hvor hun blev kåret til den bedste kvindelige kok i Sydamerika.

Luna Ladefoged

Uddannet kok, udlært chocolatier og snart udlært konditor.
Luna var Steffen’s konditor på Molskroen, hvor hun blandt andet vandt Årets Unge Kok i Norden i 360 eatguide.