Kronch i påsken på Kroen

Overdådig Kronch-buffet påskedag d. 20. april og anden påskedag d. 21. april.

Hjemmelavede og smagfulde specialiteter.
Lækkert friskbagt brød fra vores eget bageri, Mor Anna.
Kaffe, te, saft, juice og ingefærshots ad libitum.

Vi byder varmt velkommen til byens lækreste brunch – fem af seks stjerner i Århus Stiftstidende.

Tidlig påske-Kronch

  • Ankomst kl. 09.00, 09.15 eller 09.30.

  • Kr. 300,- pr. pers. for 2 timer.

  • Tilkøb af bobler: kr. 75,- pr. glas.

  • Tilkøb af ½ time ekstra: i alt kr. 375,- pr. pers.

  • Børn under 2 år er gratis.

  • Børn under 6 år er halv pris.

  • Ved booking over 14 personer, kontakt os venligst pr. mail.

Sen påske-Kronch med Steffen Villadsens frokostelementer

  • Ankomst kl. 12.00, 12.15 eller 12.30.

  • Kr. 350,- pr. pers. for 2 timer.

  • Tilkøb af bobler: kr. 75,- pr. glas.

  • Nyd 1 time ekstra (kl.12.00-15.00) for kr. 450,- pr. pers.

  • Børn under 2 år er gratis.

  • Børn under 6 år er halv pris.

  • Ved booking over 14 personer, kontakt os venligst pr. mail.

  • I Kronch-buffeten er det nemt for dig at se hvilke elementer i menuen, der er glutenfri, laktosefri og vegansk.

  • Ønskes glutenfrit brød, skriv det i bemærkningen, når du booker bord.

  • Det er muligt at booke bord ca. 6 uger frem. Såfremt en dato ikke viser ledige tidspunkter, er den enten booket eller endnu ikke frigivet.

  • Der er ikke mulighed for gavebord og taler.

Vi tager forbehold for ændringer i forbindelse med Kronch tidspunkter på udvalgte dage – dette fremgår via onlinebooking.

Fem af seks stjerner i Århus Stiftstidende

“Det her må være Aarhus’ mest idylliske brunchsted.

Krostuen er elegant indrettet med douche farer, marmor, god plads mellem bordene og behagelige stole, hvor man har lyst til at sidde i timer og tage sig god tid om maden, drikke kaffe, snakke og drikke lidt mere kaffe.

Så det gjorde vi: nød to timers all inclusive-brunch […] bestående af en imponerende række delikatesser, suveræne salater og søde sager.

Værd at nævne er også, at æggene var kogt perfekt, at rugbrødet var lunt og svampet, bollerne lufte og hindbærsnitterne formentligt byens bedste.”