Tidlig Kronch på Kroen

Lørdag og søndag byder vi på en overdådig brunch-buffet.

Hjemmelavede og smagfulde specialiteter.
Lækkert friskbagt brød fra vores eget bageri, Mor Anna.
Kaffe, te, saft, juice og ingefærshots ad libitum.

Vi byder varmt velkommen til byens lækreste brunch – fem af seks stjerner i Århus Stiftstidende.

  • Ankomst kl. 09.00, 09.15 eller 09.30.

  • Kr. 300,- pr. pers. for 2 timer.

  • Tilkøb af bobler: kr. 75,- pr. glas.

  • Tilkøb af ½ time ekstra: i alt kr. 375,- pr. pers.

  • Børn under 2 år er gratis.

  • Børn under 6 år er halv pris.

  • Ved booking over 14 personer, kontakt os venligst pr. mail.

  • I Kronch-buffeten er det nemt for dig at se hvilke elementer i menuen, der er glutenfri, laktosefri og vegansk.

  • Ønskes glutenfrit brød, skriv det i bemærkningen, når du booker bord.

  • Det er muligt at booke bord ca. 6 uger frem. Såfremt en dato ikke viser ledige tidspunkter, er den enten booket eller endnu ikke frigivet.

  • Der er ikke mulighed for gavebord og taler.

Vi tager forbehold for ændringer i forbindelse med Kronch tidspunkter på udvalgte dage – dette fremgår via onlinebooking.

Mulighed for sen Kronch med Steffen Villadsens frokostelementer

Villadsens sene Kronch kan fx bestå af:
- Avocado med hytteost, chiliflager og puffede, vilde ris
- Hjemmelavet rejesalat med syltede asparges, halve æg og cherrytomater
- Quiche Lorraine med skinke, porrer og ost

Læs mere

Kronch som selskab og mulighed for ekstra tid

Nyd vores lækre Kronch med ro og ekstra tid. Alle lækkerierne fra Kronch-buffeten , hvor alt er lavet fra bunden af de lækreste friske råvarer.

Fem af seks stjerner i Århus Stiftstidende

“Det her må være Aarhus’ mest idylliske brunchsted.

Krostuen er elegant indrettet med douche farer, marmor, god plads mellem bordene og behagelige stole, hvor man har lyst til at sidde i timer og tage sig god tid om maden, drikke kaffe, snakke og drikke lidt mere kaffe.

Så det gjorde vi: nød to timers all inclusive-brunch […] bestående af en imponerende række delikatesser, suveræne salater og søde sager.

Værd at nævne er også, at æggene var kogt perfekt, at rugbrødet var lunt og svampet, bollerne lufte og hindbærsnitterne formentligt byens bedste.”