Mortensaften på Sjette Frederiks Kro
Nyd en udsøgt mortensaften-menu
fredag d. 8 og søndag d. 10. november på Sjette Frederiks Kro ført an af Steffen Villadsen og Dak Wichangoen.
Nærværende værtskab, gennemført stemning og utrolig velsmagende mad.
En stemningsfyldt mortensaften med alt inklusive!
I nyder en eminent 3-retters menu sammensat af vores gastronomisk hædrede køkkenchef Steffen Villadsen flankeret af Dak Wichangoen.
Derudover får I velkomstdrink og snacks, drikkevarer ad libitum samt kaffe, te og sødt fravores eget bageri Mor Anna.
Mortensaften-menu
Velkomstbobler
Snacks a la Steffen Villadsen & Dak Wichangoen
FORRET
Stegt torsk
med grillet peber, dampede kål og skummende beurre blanc sauce tilsmagt med safran
HOVEDRET
Rosastegt andebryst
confiteret andelår i sprød filo, glaserede kartofler, syltede ribs og andesauce
DESSERT
Tærte
med karameliserede syrlige æbler, hasselnød-flødeis og karameltuille
***
Friskbagt brød fra vores eget bageri Mor Anna
***
Kaffe og te
Samt en lille petit four-version af risalamande
***
Inkl. drikkevarer ad libitum (vinmenu, sodavand og øl)
Vi tager forbehold for ændringer i menuen i forhold til sæson og råvarernes beskaffenhed
Mortensaften a la Steffen Villadsen
Vores eminente køkkenchef, Steffen Villadsen, flankeret af Dak Wichangoen står i spidsen for et dygtigt team af kokke, der fremtryller en lækker menu med afsæt i den traditionelle and. Samtidig kræser vores tjenere for hyggelig stemning og nærværende værtskab.
Lillemortensaften fredag d. 8. november
- Pr. pers. kr. 895,-
- Book bord kl. 18.00, 18.30 eller 19.00
Mortensaften søndag d. 10. november
- Pr. pers. kr. 795,-
- Book bord kl. 17.00, 17.30 eller kl. 18.00
Tidsramme er 3 timer begge dage.
Mortensaften på Sjette Frederiks Kro
Lillemortensaften
Fredag d. 8. november
895,-
Billetten refunderes ikke
Mortensaften
Søndag d. 10. november
795,-
Billetten refunderes ikke