Nytårskur på Kroen

Byd det nye år velkommen på Sjette Frederiks Kro med en frisk og luksuriøs nytårskur som frokost.

Gastronomisk hædrede Steffen Villadsen flankeret af Dak Wichangoen inviterer inden for i varmen lørdag d. 11. januar til bl.a. østers, rosérejer, stegt rødtunge og Steffen Villadsens efterspurgte surdejsbrød.

Lækker, let og luksuriøs frokostmenu med Steffen Villadsens signaturbrød

Nyd en fremragende nytårskur som frokost lørdag d. 11. januar med velkomstbobler og sublime snacks af bl.a. østers og rosérejer. Herefter får I en lækker og let 3-retters luksusfrokost – det hele sammensat af køkkenchef, Steffen Villadsen og Dak Wichangoen.

Til denne lejlighed finder Steffen Villadsen en gammel opskrift frem, nemlig sit legendariske surdejsbrød, som gennem mange år har været Steffens signaturbrød.

Creme de la Creme leder Kroens gastronomiske team

I spidsen for Kroens køkken står Steffen Villadsen og Dak Wichangoen, som begge fortid på Michelin- og top-restauranter.

En smagfuld sammensmeltning sker med Steffens klassiske gastronomiske baggrund og Daks aromaer og smage fra det asiatiske køkken. To verdener, som de er enige om, klæder hinanden!

Dagens menu

Velkomst
Bobler i form af husets Cremant eller alkoholfri alternativ

Hjemmelavede snacks
To variationer af østers
Rosérejer med aioli og toast
Luftørret skinke med soltørrede tomater og ost fra Mammen Mejeri

***

FORRET

Kroens gravad færøske laks i rødbedesaft, korianderfrø og fennikel
Serveres med syltede vagtelæg, aromatiske thai-urter og spicy mayo
Hertil Steffen Villadsens legendariske og efterspurgte surdejsbrød

HOVEDRET

Stegt rødtunge a la Nage med gulerod, perleløg, fennikel og friske krydderurter
Hertil Steffen Villadsens legendariske og efterspurgte surdejsbrød

DESSERT

Ananas Creole
Ananas braiseret i mørk rom, brun sukker og vanilje
Hertil limebavaroise og vaniljeis

***

Mulighed for tilkøb
Afstemt vinmenu, vine på glas, gode øl, sodavand og alkoholfri saft
kaffe/te og sødt/petit fours

  • Ankomst kl. 13.00, 13.15 eller 13.30.

  • Reservationen er gældende i 2,5 time.

  • I krostuen sammen med andre gæster.

  • Ved booking over 12 personer, kontakt os venligst pr. mail.

  • Reservér plads til alle i selskabet.

  • Der er ikke mulighed for gavebord og taler.

  • Allergier og særlige hensyn bedes oplyses ved reservationen.

Ønsker I en afstemt vinmenu, udsøgte vine på glas, gode øl, sodavand og alkoholfri saft samt kaffe/te og petit fours, har I mulighed for at tilkøbe dette.

Nytårskur på Kroen

Nytårskur

11. januar

kr. 600,-

Købte billetter refunderes ikke.