Det siger brudeparrene efter bryllupsfest på kroen

Værtskab i særklasse – med øje for jer som brudepar og jeres gæster.
Sammen skaber vi unikke øjeblikke og den fedeste fest!

Det siger brudeparrene efterfølgende:

”Hej Maise

Tusind tak til jer på kroen for at skabe de bedste rammer til vores bryllup. Vi havde den mest vidunderlige dag, og er stadig helt høje efter den fest!!

Christian var en kæmpe stjerne, som fik meget ros af vores gæster og sørgede så godt for os sammen med teamet, vejret var helt perfekt, maden og vinen var vildt lækker, Thode sørgede for et fyldt dansegulv, og alt i alt fik vi simpelthen bare vores drømmebryllup, som sluttede med en tur i havet. Vi føler os meget heldige!

Stort knus fra Mathias og Laura”

Brudepar, juni 2023

”Vi havde en fuldstændig fantastisk fest!

Det var helt perfekt! Kæmpe ros til jer!”

Brudepar, Frederikke og Mikael, 8. juli 2023

” Hejsa

Tusind tak for et fantastisk bryllup i går. Alt gik bare så godt og var helt perfekt. Super professionelt personale! TAK!

Og I må meget gerne hilse Steffen og Co. I køkkenet og sige tusind tak for helt vanvittig lækker mad. F
lere af vores gæster har været helt oppe og køre over maden og skrevet det til os efterfølgende 😀 og især en kæmpe tak til Christian, som var vores “overtjener”, eller hvad man kalder det. Han var godt nok helt fabelagtig og bare utrolig professionel og tjekket. Og det var der virkelig mange af vores gæster, der kommenterede på – så sig endelig også det videre til ham.”

Brudepar, Marlene og Kevin, fredag d.22.september 2023

”TAK for danne rammerne til den mest fantastiske bryllupsfest i går 🔥

Det var ALT hvad vi drømte om og mere til 😍
Maden, servicen, omgivelserne – ALT spillede. Tak❣️

… Nu hvor vi har haft tid til at reflektere over dagene, så er vi lin blevet endnu mere begejstrede – det var alt hvad vi drømte om! En magisk abefest vi aldrig ALDRIG glemmer 😍🫶🏻”

Brudepar, Sofie & Rasmus, august 2023

”Hej Maise, Nicklas og resten af det hårdtarbejdende og smilende team på Sjette Frederiks Kro

Tusind tak fordi vi måtte holde vores bryllup hos jer d. 5 august i så smukke rammer!
Alt spillede fuldstændig perfekt og der er virkelig kun ros herfra.

Det var virkelig en fornøjelse både for os og for vores gæster.

Vi bukker og nejer, og er virkelig glade for den ekstremt gode oplevelse vi fik både i processen op til og under vores bryllupsfest hos jer.”
Brudepar, August 2023

”Kære Maise, Christian, Nicklas og ”fredags-teamet”,

I gjorde det bare suverænt godt 👍 I har fået så mange roser fra vores gæster. Christian, du var den mest synlige, så du får en stor del af den synlige ros, og du gjorde det formidabelt med en god blanding af ekspertise, humor og myndighed. Men også en KÆMPE TAK til den knap så synlige del af teamet – alle tilbagemeldinger fra vores gæster har været ekstremt positive. For os som værtspar har det været uovertruffet at kunne læne os tilbage og bare nyde det – praktisk talt som om vi var gæster til vores egen fest.

Store KLAPSALVER til jer alle 👏👏👏 og en kæmpe TAK 🙏”

Brudepar, august 2023

”Hej Maise og co.

Rusen er (kun lige) ved at have lagt sig efter den fremragende fest, vi havde hos jer d.2/9.
Det var alt igennem fuldstændigt vidunderligt – langt vildere end vi nogensinde turde håbe på.
Vi ville gerne lige takke jer mange gange for at jeres værtskab – både i planlægningen op til brylluppet med gode råd og sparring – men i særdeles også på dagen ført af virkelig dygtigt personale.
Vi håber at komme til mange flere bryllupper hos jer, som gæster 🙂
Kh
Emilia & Kian”
Brudepar, d.2. September 2023

 

”Kære Sjette Frederiks Kro

Tusinde tak for en helt igennem fantastisk bryllupsfest i lørdags!
Det har simpelthen været en fornøjelse at holde vores fest hos jer – hele vejen igennem. Vi har i den grad følt os i trygge hænder 🙂

De største anbefalinger herfra – og derudover er der også kommet rigtig meget ros fra vores gæster.
Vi kunne ikke være mere tilfredse”

”Kære Sjette Frederiks Kro

TAK for en fuldstændig fantastisk bryllupsfest den 9. september. Vi havde ret høje forventninger til jer – og de blev indfriet hver og en… Ja, faktisk mere til!

I gjorde dagen til alt hvad vi drømte om og vi var i SÅ gode hænder. Kæft, hvor er I bare dygtige altså! I har fået så meget ros af alle vores gæster: ‘tænk at noget kan være så lækkert uden at være træls-fint’ Perfekt!”

Vi rummer alle slags selskaber

Med placering blot et stenkast fra Aarhus, parkering lige ved døren, et professionelt og dygtigt team samt et køkken, der fremtryller formidabelt mad, danner Sjette Frederiks Kro de perfekte rammer for jeres næste selskab.

Vores værtskab, erfaring og engagement fuldender dit arrangement. Overlad det trygt til os at gøre din dag til noget særligt. Hold dit selskab hos os, så kan du slappe af og nyde dine gæster.