Steffen Villadsen - køkkenchef på Sjette Frederiks Kro
Vores eminente og anerkendte køkkenchef Steffen Villadsen har gennem flere år på Sjette Frederiks Kro givet masser af gæster udsøgte madoplevelser. Du kan smage hans passion og kærlighed for råvarer og faget i hans yderst velsmagende mad, som Århus Stiftstidende flere gange har givet topkarakter med 6 stjerner.
Steffen er optaget i Disiples de Escoffier, en fornem hæder, for at fremme den franske kogekunst og sit kæmpe arbejde med de unge talenter.
Blå bog
2014: Køkkenchef, Sjette Frederiks Kro.
2015: Kok, Den Røde Cottage.
2016 – 2023: Køkkenchef, Molskroen. Finalist i “Årets kok” 2017.
2019: Uddannet sommelier ved Dansk Sommelier Uddannelse og optaget i Dansk Sommelier Forening.
2023 – nu: Køkkenchef, Sjette Frederiks Kro.
2024: Hædret Escoffiers Disciple, fordi han formidler fransk gastronomisk kulturarv.
Hædret med Michelin Green Star tre år i træk.
I det daglige er Steffen flankeret af Dak Wichangoen og det øvrige kokke-team, som elsker at fremtrylle moderne kromad. Sammen giver de vores koncept En Aften på Kroen et tvist, som vi i daglig tale kalder “thai-kro-fusion”. Det er svært at forklare, men du er ikke i tvivl, når du smager det – og du bliver ikke skuffet!