Mødelokaler

Sjette Frederiks Kros mødelokaler er smukke, eksklusivt indrettet og med moderne mødefaciliteter samt gode parkeringsmuligheder
Med den bedste beliggenhed midt i den charmerende Riis Skov, kan du holde dit selskab meget tæt på Århus og stadig have naturen omkring dig.

Krostuen

ANTAL DELTAGERE: Op til 40 personer

Krostuen ligger i stueplan med direkte udgang til vores store terrasse. Med den smukkeste udsigt til Århus Bugt.
I lokalet er der moderne AV-faciliteter.

Førstesalen – rum 1

ANTAL DELTAGERE: Op til 20 personer

Rum 1 udgør en tredjedel af vores smukke 1. sal. Selskabslokalet har en formidabel udsigt til Den Permanente badeanstalt og Århus Bugt. Lokalet er indrettet med inventar i højeste kvalitet, og har smukke egetræsbjælker, som giver rummet et charmerende udtryk. Lokalet har 3 vinduer mod bugten.
Der er elevator fra hovedindgangen og op til 1.sal

Førstesalen – rum 2+3

ANTAL DELTAGERE: Op til 48 personer

Rum 2+3 udgør to tredjedele af vores smukke 1.sal. Selskabslokalet har en formidabel udsigt til Riis Skov, Den Permanente badeanstalt og Århus Bugt.
Lokalet er indrettet med inventar i højeste kvalitet, og har smukke egetræsbjælker, som giver rummet et charmerende udtryk.
Lokalet har 6 vinduer mod bugten.

Lokalet indeholder også det smukkeste bar-område samt toiletfaciliteter direkte i forbindelse med
I lokalet er der moderne AV-faciliteter.

Førstesalen – rum 1+2+3

ANTAL DELTAGERE: 80 personer

Rum1+2+3 udgør hele vores smukke 1.sal. Selskabslokalet har en formidabel udsigt til Riis Skov, Den Permanente badeanstalt og Århus Bugt.
Lokalet er indrettet med inventar i højeste kvalitet, og har smukke egetræsbjælker, som giver rummet et charmerende udtryk.
Lokalet har 9 vinduer mod bugten.

Lokalet indeholder også det smukkeste bar-område samt toiletfaciliteter direkte i forbindelse med lokalet.
Der er elevator fra hovedindgangen og op til 1.sal

Vi tilbyder de bedste lokaler og stor erfaring.

Lokalerne hos Sjette Frederiks Kro er nymoderniserede og lækre. Alle moderne faciliter er til rådighed, og vores dygtige personale står klar til at hjælpe med alle tænkelige opgaver, ligesom køkkenet kan skabe præcis den kulinariske oplevelse du ønsker, for dine gæster og kunder. Hos os er du i trygge hænder.