
Sen Kronch! med Steffen Villadsen-elementer
Vi byder varmt velkommen til sen Kronch a la Steffen Villadsen.
Overdådig Kronch-buffet lørdage og søndage:
Hjemmelavede og smagfulde Kronch-specialiteter med et frokosttwist af køkkenchef, Steffen Villadsen.
Lækkert, friskbagt brød fra vores eget bageri, Mor Anna.
Kaffe, te, saft, juice og ingefærshots ad libitum.
-
Ankomst kl. 12.00, 12.15 eller 12.30.
-
Kr. 350,- pr. pers. for 2 timer.
-
Tilkøb af bobler: kr. 75,- pr. glas.
-
Nyd 1 time ekstra (kl.12.00-15.00) for kr. 450,- pr. pers.
-
Børn under 2 år er gratis.
-
Børn under 6 år er halv pris.
-
Ved booking over 14 personer, kontakt os venligst pr. mail.

-
I Kronch-buffeten er det nemt for dig at se hvilke elementer i menuen, der er glutenfri, laktosefri og vegansk.
-
Ønskes glutenfrit brød, skriv det i bemærkningen, når du booker bord.
-
Det er muligt at booke bord ca. 6 uger frem. Såfremt en dato ikke viser ledige tidspunkter, er den enten booket eller endnu ikke frigivet.
-
Der er ikke mulighed for gavebord og taler.
Vi tager forbehold for ændringer i forbindelse med Kronch tidspunkter på udvalgte dage – dette fremgår via onlinebooking.

Steffen Villadsens frokostelementer
Eksempler
Toast med hjemmelavet pesto, tomatchutney, italiensk skinke og Comté
Fiskefiletter med hjemmelavet remoulade og citron
Paté med grøn Madagascarpeber, grov sennep og syltet agurk
Avocado med hytteost, chiliflager og puffede, vilde ris
Hjemmelavet rejesalat med syltede asparges, halve æg og cherrytomater
Quiche Lorraine med skinke, porrer og ost
Cæsarsalat med unghane, parmesanflager og croutoner
Små pølser med syltet kål

Kronch-selskab med mulighed for ekstra tid
Nyd vores lækre Kronch sammen med ro og ekstra tid. Alle lækkerierne fra Kronch-buffeten, hvor alt er lavet fra bunden af de lækreste friske råvarer.

Fem af seks stjerner i Århus Stiftstidende
“Det her må være Aarhus’ mest idylliske brunchsted.
Krostuen er elegant indrettet med douche farer, marmor, god plads mellem bordene og behagelige stole, hvor man har lyst til at sidde i timer og tage sig god tid om maden, drikke kaffe, snakke og drikke lidt mere kaffe.
Så det gjorde vi: nød to timers all inclusive-brunch […] bestående af en imponerende række delikatesser, suveræne salater og søde sager.
Værd at nævne er også, at æggene var kogt perfekt, at rugbrødet var lunt og svampet, bollerne lufte og hindbærsnitterne formentligt byens bedste.”
