Selskabslokale Krostuen

Krostuen er det perfekte lokale til mellemstore og større arrangementer / selskaber. Her fejres alt lige fra bryllupper, mindehøjtideligheder, dåbsfester, konfirmationsfester, firmaarrangementer og mange andre mærkedage.

Max antal selskabsgæster: 68

Selskab i eget lokale

Krostuen udgør hjertet i kroen og her er der plads til 68 siddende gæster. Denne elegante stue egner sig specielt til bryllupper, arrangementer og events.

Krostuen har direkte udgang til kroens store terrasse.

Smuk udsigt til naturen

Krostuen har den smukkeste udsigt til Riis Skov og badeanstalten Den Permanente, med Aarhus Bugt i baggrunden som strækker sig ud i horisonten.

Skønt indrettet

Krostuen er skønt indrettet med træpaneler langs væggene og møbler i højeste kvalitet. Lyset er atmosfærisk og behageligt, og lokalet er flot pyntet op i forhold til årstid.

Et lokale med mange muligheder

Et smukt barområde strækker sig langs den ene endevæg, og den side der vender ud mod kysten har udgang til vores udendørs terrasse.

Central beliggenhed

Sjette Frederiks Kro ligger perfekt placeret midt imellem vand og skov, og har herigennem særdeles gode naturoplevelser i nærheden. Det chamerende Trøjborg og Aarhus Havn ligger indenfor få minutters gang.