Selskabslokaler

Sjette Frederiks Kros’ selskabslokaler er smukke, unikke og eksklusivt indrettede. Med den bedste beliggenhed midt i den charmerende Riis Skov, kan du holde dit selskab i hjertet af Aarhus og stadig have naturen omkring dig. Kom indenfor og oplev den specielle atmosfære, vi har plads til både små intime arrangementer og større selskaber / events.

Krostuen

ANTAL GÆSTER: Maks. 68 personer

Krostuen ligger i stueplan med direkte udgang til terrassen. Med den smukkeste udsigt til hav og skov er dette et skønt lokale at fejre et mellemstort eller større arrangement/event.

Førstesalen – rum 1

ANTAL GÆSTER: Maks. 26 personer

Rum 1 udgør en tredjedel af vores smukke bjælkestue på førstesalen. Salen er indrettet med inventar i højeste kvalitet, og de smukke egebjælker giver rummet et charmerende udtryk. Selskabslokalet har en formidabel udsigt til Riis Skov, badeanstalten Den Permanente og Aarhus Bugt. Rum 1 er det perfekte lokale til det lille og mellemstore arrangement/event.

Førstesalen – rum 2+3

ANTAL GÆSTER: Maks. 56 personer

Rum 2+3 udgør to tredjedele af vores smukke bjælkestue på førstesalen. Salen er indrettet med inventar i højeste kvalitet, og de smukke egebjælker giver rummet et charmerende udtryk. Selskabslokalet har en formidabel udsigt til Riis Skov, Den Permanente og Aarhus Bugt. Rum 2+3 er det perfekte sammensatte lokale til det mellemstore arrangement/event.

Førstesalen – rum 1+2+3

ANTAL GÆSTER: Maks. 88 personer

Rum 1+2+3 udgør to tredjedele af vores smukke bjælkestue på førstesalen. Salen er indrettet med inventar i højeste kvalitet, og de smukke egebjælker giver rummet et charmerende udtryk. Selskabslokalet har en formidabel udsigt til Riis Skov, Den Permanente og Aarhus Bugt. Rum 1+2+3 er det perfekte lokale til det mellemstore/store arrangement/event.

Terrassen

Terrassen er vores vidunderlige udendørs område der ligger i forlængelse af krostuen. Her er der rig mulighed for at nyde den smukke udsigt over Aarhus Bugt og Riis Skov.

Vandpavillon

ANTAL GÆSTER: Maks. 70 personer

Vores underskønne pavilloner er rummelige og lyse, og har en skøn udsigt til Riis Skov og Aarhus Bugt. Vandpavillonen er i forlængelse af kroens store terrasse

Skovpavillon

ANTAL GÆSTER: Maks. 64 personer

Vores underskønne pavilloner er rummelige og lyse, og har en skøn udsigt til Riis Skov og Aarhus Bugt. Skovpavillonen har den smukkeste udsigt til Riis Skov med dertilhørende gård- og loungeområde.