En Aften på Kroen
En stemningsfyldt aften med alt inklusive!
Raffineret 3-retters menu sammensat af vores gastronomisk hædrede køkkenchef Steffen Villadsen flankeret af Dak Wichangoen.
Velkomstdrink og snacks, drikkevarer ad libitum samt kaffe, te og sødt fra Mor Anna.
Fredag/lørdag: Kr. 750,-
En aften udover det sædvanlige
Udvalgte fredage og lørdage åbner vi dørene op for en unik aften på Sjette Frederiks Kro med lækker menu, inkl. velkomstdrink og snacks, drikkevarer ad libitum samt kaffe, te og sødt fra Mor Anna.
Vi har en kærlighed for ærlig mad lavet med hjertet og til selve kokkehåndværket. Vores mad er uformel og alt er skabt fra bunden, den er lavet på råvarer af høj kvalitet, er jordnær, forståelig og med spændende smagskombinationer. Vi opdaterer menuen hver måned med nye spændende retter.
Mens I nyder den skønne mad, hygger vi om jer.
- Aftenen begynder kl. 18:30 og slutter kl. 21:30.
- I krostuen sammen med andre gæster.
- Der er ikke mulighed for gavebord og taler.
- Reservér plads til alle i selskabet.
- Ved booking over 12 personer, kontakt os venligst pr. mail.
- Det er muligt at booke bord ca. 6 uger frem. Såfremt en dato ikke viser ledige tidspunkter, er den enten booket eller endnu ikke frigivet.
- Oplys også antal børn og børnenes alder.
- Allergier og særlige hensyn bedes oplyses ved reservationen.
Vi tager forbehold for ændringer i menuen i forhold til sæson og råvarernes beskaffenhed.
LEDIGE DATOER I DECEMBER
_________________________
Fredag d. 13. december
LEDIGE DATOER I JANUAR
_________________________
Fredag d. 10. januar
Lørdag d. 11. januar
Fredag d. 17. januar
Lørdag d. 18. januar
Fredag d. 24. januar
Lørdag d. 25. januar
December
Kroens hjemmelavede snacks
4-5 hjemmelavede snacks fra kroens køkken
Serveret med cremer, urter og hjemmesylt
***
3-retters middag
FORRET
Kroens gravad laks i rødbedesaft, korianderfrø og fennikel.
Serveret med syltede vagtelæg, aromatiske thai-urter og spicy mayo
HOVEDRET
Sprød gris braiseret i urtebouillon med karamelliseret jordskokke,
hjemmelavet rødkål, spicy kompot og aromatisk skysauce
DESSERT
Berliner med fyld af æble og ingefær, citronkaramel,
æblekompot og sorbet på grønne stikkelsbær
***
Kaffe, te og Mor Annas hjemmebagte småkager
***
Friskbagt brød fra eget bageri
***
Inkl. drikkevarer ad libitum
(Fadøl, sodavand og nøje udvalgte vine af husets)
Pris pr. pers. 750,-
Vi tager forbehold for ændringer i menuen i forhold til sæson og råvarernes beskaffenhed
Januar
Kroens hjemmelavede snacks
Mandler ristet i miso
Grove kartoffelchips med eddike og urtecreme
Krustade med rygeostcreme og rogn
Toast med rejer og aiolo
Smørstegt rugbrød med hjemmelavet laksesalat
***
3-retters middag
FORRET
Sprødstegt rødtungefilet a la Nage
med dampede løg og karotter samt friske krydderurter
HOVEDRET
Stegt kalvefilet
med jordskokkepuré, stegt æblecreme, små kålskud, pommes gateau og sauce bordelaise
DESSERT
Lun æbletærte
med varme krydderier, vaniljeis og citronkaramel
***
Kaffe, te og Mor Annas hjemmebagte småkager
***
Friskbagt brød fra eget bageri
***
Inkl. drikkevarer ad libitum
(Fadøl, sodavand og nøje udvalgte vine af husets)
Pris pr. pers. 750,-
Vi tager forbehold for ændringer i menuen i forhold til sæson og råvarernes beskaffenhed