En aften på Kroen
En stemningsfyldt aften med alt inklusive!
Raffineret 3-retters menu sammensat af vores gastronomisk hædrede køkkenchef Steffen Villadsen flankeret af Dak Wichangoen.
Velkomstdrink og snacks, drikkevarer ad libitum samt kaffe, te og sødt fra Mor Anna.
Fredag / lørdag: Kr. 750,-
En aften udover det sædvanlige
Udvalgte fredag og lørdag, åbner vi dørene op for en unik aften på Sjette Frederiks Kro, med lækker menu, inkl. velkomstdrink og snacks, drikkevarer ad libitum samt kaffe, te og sødt fra Mor Anna.
Vi har en kærlighed for ærlig mad lavet med hjertet og til selve kokkehåndværket. Vores mad er uformel og alt er skabt fra bunden, den er lavet på råvarer af høj kvalitet, er jordnær, forståelig og med spændende smagskombinationer. Vi opdaterer menuen hver måned med nye spændende retter.
Mens I nyder den skønne mad, hygger vi om jer.
Godt at vide
- Aftenen begynder kl. 18:30 og slutter kl. 21:30.
- I krostuen sammen med andre gæster
- Der kan højest bookes til 12 personer
- Der er ikke mulighed for gavebord og taler
- Reservér plads til alle i selskabet
- Oplys også antal børn og børnenes alder
- Allergier og særlige hensyn bedes oplyses ved reservationen
Vi tager forbehold for ændringer i menuen i forhold til sæson og råvarernes beskaffenhed.
September
Kroens hjemmelavede snacks
4-5 hjemmelavede snacks fra kroens køkken
Serveret med cremer, urter og hjemmesylt
***
3-retters middag
FORRET
Jomfruhummer gyoza med variation af tomater og citronverbena
i skummende hummersauce tilsmagt med rød karry
HOVEDRET
Grillet kalvefilet med majskerner, svampe, tyttebær og friske jalapenos.
Serveres med intens sauce på citrongræs og grøn peber.
DESSERT
tørrede limeblade og lun chokoladesauce.
***
Kaffe, te og Mor Annas hjemmebagte småkager
***
Friskbagt brød fra eget bageri
***
Inkl. drikkevarer ad libitum
(Fadøl, sodavand og nøje udvalgte vine af husets)
Pris pr. pers. 750,-
Vi tager forbehold for ændringer i menuen i forhold til sæson og råvarernes beskaffenhed
Oktober
Kroens hjemmelavede snacks
4-5 hjemmelavede snacks fra kroens køkken
Serveret med cremer, urter og hjemmesylt
***
3-retters middag
FORRET
Jomfruhummer-agnolotti serveret i skummende græskarsuppe med kokosmælk, citrongræs og syltet ingefær.
Serveret med smørstegte græskarkerner.
HOVEDRET
Grillet poussin med grydestegt blomkål, friterede kapers, hvidløgschips,
citronconfit og sauce på hønsefond og beurre noisette
DESSERT
Gammeldags æblekage i ny fortolkning.
Den velkendte smag i nye klæder.
***
Kaffe, te og Mor Annas hjemmebagte småkager
***
Friskbagt brød fra eget bageri
***
Inkl. drikkevarer ad libitum
(Fadøl, sodavand og nøje udvalgte vine af husets)
Pris pr. pers. 750,-
Vi tager forbehold for ændringer i menuen i forhold til sæson og råvarernes beskaffenhed
LEDIGE DATOER I SEPTEMBER
_________________________
Lørdag d. 14. september
Fredag d. 20. september
Fredag d. 27. september
Lørdag d. 28. september
LEDIGE DATOER I OKTOBER
_________________________
Fredag d. 4. oktober
Fredag d. 11. oktober
Lørdag d. 12. oktober
Fredag d. 18. oktober
Lørdag d. 19. oktober
Fredag d. 25. oktober
Lørdag d. 26. oktober