En aften på Kroen

En stemningsfyldt aften med alt inklusiv fredage og lørdage!
Lækker 3-retters menu, velkomstdrink og snacks, drikkevarer ad libitum samt kaffe, te og sødt fra Mor Anna.

Pris pr. pers. DKK 750,-

En aften udover det sædvanlige

Hver fredag og lørdag, åbner vi dørene op for en unik aften på Sjette Frederiks Kro, med lækker menu, inkl. velkomstdrink og snacks, drikkevarer ad libitum samt kaffe, te og sødt fra Mor Anna.

Vi har en kærlighed for ærlig mad lavet med hjertet og til selve kokkehåndværket. Vores mad er uformel og alt er skabt fra bunden, den er lavet på råvarer af høj kvalitet, er jordnær, forståelig og med spændende smagskombinationer. Vi opdaterer menuen hver måned med nye spændende retter.

Mens I nyder den skønne mad, hygger vi om Jer.

Godt at vide:

  • Aftenen begynder kl.18:30 og slutter kl.21:30.
  • I krostuen sammen med andre gæster
  • Der kan højest bookes til 12 personer
  • Der er ikke mulighed for gavebord og taler
  • Reservér plads til alle i selskabet
  • Oplys også antal børn og børnenes alder
  • Allergier og særlige hensyn bedes oplyses ved reservationen

Vi tager forbehold for ændringer i menuen i forhold til sæson og råvarernes beskaffenhed.

Maj

Kroens hjemmelavede snacks
4-5 hjemmelavede snacks fra kroens køkken
Serveret med cremer, urter og hjemmesylt

***

3-retters middag

FORRET

Grillede asparges penslet med okonomiyakisauce,
pisket cremefraiche og frisk stenbiderrogn.

HOVEDRET

Stegt kalvefilet,
serveret med Dak’s spicy rabarberkompot, spæde grøntsager, thai urtesalat og ristede ris. 

 

DESSERT

Steffen’s rabarber mazerin
med råsyltede rabarber, marengs og rabarbersorbet. 

***

Kaffe, te og Mor Annas hjemmebagte småkager

***

Friskbagt brød fra eget bageri

***

Inkl. drikkevarer ad libitum
(Fadøl, sodavand og nøje udvalgte vine af husets)

 

Pris pr. pers. 750,-

LEDIGE DATOER I MAJ
_________________________

Ikke flere aktuelle datoer

Juni & juli

Kroens hjemmelavede snacks
4-5 hjemmelavede snacks fra kroens køkken
Serveret med cremer, urter og hjemmesylt

***

3-retters middag

FORRET

Dampet rødtungefilet, sauté af majs, bladselleri og urter.
Serveret med hvidløgschips og skummende gul karry sauce

HOVEDRET

Grillet unghane med sauce inspireret af den Thailandske ret “Massaman”,
friske ærter, nye kartofler og urter i Yam-dressing. 

DESSERT

Choux au craquelin med kompot af litchi og jordbær,
jordbærflødeis og hvid chokoladesauce tilsmagt med basilikum og rød chili.

***

Kaffe, te og Mor Annas hjemmebagte småkager

***

Friskbagt brød fra eget bageri

***

Inkl. drikkevarer ad libitum
(Fadøl, sodavand og nøje udvalgte vine af husets)

 

Pris pr. pers. 750,-

LEDIGE DATOER I JUNI & JULI
_________________________

Fredag d. 7. juni
Lørdag d. 29. juni

Fredag d. 5. juli
Lørdag d. 6. juli