En aften på Kroen

En stemningsfyldt aften med alt inklusiv fredage og lørdage!
Lækker 3-retters menu, velkomstdrink og snacks, drikkevarer ad libitum samt kaffe, te og sødt fra Mor Anna.

Pris pr. pers. fra DKK 695,-

En aften udover det sædvanlige

Hver fredag og lørdag, åbner vi dørene op for en unik aften på Sjette Frederiks Kro, med lækker menu, inkl. velkomstdrink og snacks, drikkevarer ad libitum samt kaffe, te og sødt fra Mor Anna.

Vi har en kærlighed for ærlig mad lavet med hjertet og til selve kokkehåndværket. Vores mad er uformel og alt er skabt fra bunden, den er lavet på råvarer af høj kvalitet, er jordnær, forståelig og med spændende smagskombinationer. Vi opdaterer menuen hver måned med nye spændende retter.

Mens I nyder den skønne mad, hygger vi om Jer.

Godt at vide:

  • Aftenen begynder 18:30 og slutter 21:30.
  • I krostuen sammen med andre gæster
  • Der kan højest bookes til 12 personer
  • Der er ikke mulighed for gavebord og taler
  • Reservér plads til alle i selskabet
  • Oplys også antal børn og børnenes alder
  • Allergier og særlige hensyn bedes oplyses ved reservationen

Vi tager forbehold for ændringer i menuen i forhold til sæson og råvarernes beskaffenhed.

September måneds menu

Kroens hjemmelavede snacks

***

FORRET
Dampet skærising
med sauterede danske majs, sprøde hvidløgschips, bladselleri og sauce med gul karry

HOVEDRET
Stegt nakkefilet af dansk gris
med sæsonens første svampe, glaseret spidskål og blanquettesauce med røget marv

DESSERT
Choux au Craquelin
med mangokompot, vaniljeis, ristet sesam og lun chokoladesauce

***

Kaffe, te og Mor Annas hjemmebagte småkager

***

Friskbagt brød fra eget bageri

***

Inkl. drikkevarer ad libitum
(Fadøl, sodavand og nøje udvalgte vine af husets)

LEDIGE DATOER I SEPTEMBER
_________________________

Fredag d. 22. september

På andre gældende datoer i september er vi optaget grundet private arrangementer

Oktober måneds menu

Kroens hjemmelavede snacks

***

3-retters middag

FORRET

Thailandsk inspireret skaldyrssalat med citrongræs, ingefær og galanga,
serveret med sprød brødtuille, chipotlemayo, syltet vagtelæg og friske urter

HOVEDRET

Ribeye ”Peberboeuf” med pebercrust, cremet Madagascar-pebersauce, sprød kartoffel og syltede løg

DESSERT

Icecream sandwich bestående af blød nougatis lagt imellem sprøde kakaosablé-bunde
Serveret med lun solbærsauce

***

Kaffe, te og Mor Annas hjemmebagte småkager

***

Friskbagt brød fra eget bageri

***

Inkl. drikkevarer ad libitum
(Fadøl, sodavand og nøje udvalgte vine af husets)

 

Pris pr. pers. 750,-

LEDIGE DATOER I OKTOBER
_________________________

Fredag d. 6. oktober
Lørdag d. 7. oktober

Fredag d. 13. oktober
Lørdag d. 14. oktober

Fredag d. 20. oktober
Lørdag d. 21. oktober

Fredag d. 27. oktober
Lørdag d. 28. oktober

En aften på Kroen

BOOK BORD