En Aften på Kroen

En stemningsfyldt aften med alt inklusive!
Raffineret 3-retters menu sammensat af vores gastronomisk hædrede køkkenchef Steffen Villadsen flankeret af Dak Wichangoen.
Velkomstdrink og snacks, drikkevarer ad libitum samt kaffe, te og sødt fra Mor Anna.

Fredag/lørdag: Kr. 750,-

En aften udover det sædvanlige

Udvalgte fredage og lørdage åbner vi dørene op for en unik aften på Sjette Frederiks Kro med lækker menu, inkl. velkomstdrink og snacks, drikkevarer ad libitum samt kaffe, te og sødt fra Mor Anna.

Vi har en kærlighed for ærlig mad lavet med hjertet og til selve kokkehåndværket. Vores mad er uformel og alt er skabt fra bunden, den er lavet på råvarer af høj kvalitet, er jordnær, forståelig og med spændende smagskombinationer. Vi opdaterer menuen hver måned med nye spændende retter.

Mens I nyder den skønne mad, hygger vi om jer.

Godt at vide

  • Aftenen begynder kl. 18:30 og slutter kl. 21:30.
  • I krostuen sammen med andre gæster.
  • Der kan højest bookes til 12 personer.
  • Der er ikke mulighed for gavebord og taler.
  • Reservér plads til alle i selskabet.
  • Oplys også antal børn og børnenes alder.
  • Allergier og særlige hensyn bedes oplyses ved reservationen.

Vi tager forbehold for ændringer i menuen i forhold til sæson og råvarernes beskaffenhed.

LEDIGE DATOER I OKTOBER
_________________________

Fredag d. 25. oktober
Lørdag d. 26. oktober

 

LEDIGE DATOER I NOVEMBER
_________________________

Fredag d. 15. november
Lørdag d. 16. november
Lørdag d. 23. november
Lørdag d. 30. november

Oktober

Kroens hjemmelavede snacks
4-5 hjemmelavede snacks fra kroens køkken
Serveret med cremer, urter og hjemmesylt

***

3-retters middag

FORRET

Jomfruhummer-agnolotti serveret i skummende græskarsuppe med kokosmælk, citrongræs og syltet ingefær.
Serveret med smørstegte græskarkerner.

HOVEDRET

Grillet poussin med grydestegt blomkål, friterede kapers, hvidløgschips,
citronconfit og sauce på hønsefond og beurre noisette

DESSERT

Gammeldags æblekage i ny fortolkning.
Den velkendte smag i nye klæder.

***

Kaffe, te og Mor Annas hjemmebagte småkager

***

Friskbagt brød fra eget bageri

***

Inkl. drikkevarer ad libitum
(Fadøl, sodavand og nøje udvalgte vine af husets)

 

Pris pr. pers. 750,-

 

Vi tager forbehold for ændringer i menuen i forhold til sæson og råvarernes beskaffenhed

November

Kroens hjemmelavede snacks
4-5 hjemmelavede snacks fra kroens køkken
Serveret med cremer, urter og hjemmesylt

***

3-retters middag

FORRET

Dampet skærising serveret med smørdampede kålskud, hvidløgschips,
urteolie og skummende Tom Kha (thailandsk suppe baseret på kokosmælk og galanga)

HOVEDRET

Vol au vent med fyld af braiseret okse, sauce med five spice, tomat og røget fløde
samt årstidens svampe og grønt. Pyntet med friske krydderurter og friskrevet peberrod

DESSERT

Intens chokoladekage med ananas braiseret i mørk rom og citrongræs,
serveret med blød vaniljeis

***

Kaffe, te og Mor Annas hjemmebagte småkager

***

Friskbagt brød fra eget bageri

***

Inkl. drikkevarer ad libitum
(Fadøl, sodavand og nøje udvalgte vine af husets)

 

Pris pr. pers. 750,-

 

Vi tager forbehold for ændringer i menuen i forhold til sæson og råvarernes beskaffenhed