Sammen gør vi jeres bryllup til noget helt særligt

Sjette Frederiks Kros unikke beliggenhed i Riis skoven – kun 3 km fra Aarhus centrum – byder på en fantastisk udsigt over Aarhusbugten.
Kroens gennemførte stemning er den perfekte ramme til den ekstraordinære og mindeværdige bryllupsdag- og fest.

  • Lykkelige brudepar er det bedste vi ved og sammen med jer, planlægger vi jeres bryllup, så I får en uforglemmelig dag.

Vi sørger for 110 % service på den gode måde

Når I holder jeres bryllup hos os , så sørger vi for, at alt spiller på dagen ift. jeres ønsker. I skal kun bekymre jer om at slappe af og nyde hinanden og jeres gæster.

Vi kalder det værtskab; det, at være forberedt; at være dygtig og være på forkant – og at have hjertet på rette sted. Det, at glæde sig til at man får besøg af nye gæster.

  • Vi kan rumme alt fra det store bryllup til det helt intime. I kan være ude, inde, oppe eller nede - eller måske en kombination af det hele!

Vi rummer både den intime og den store bryllupsfest

Vi har stemningsfulde faciliteter både i Krostuen med direkte udgang til terrassen og på 1. sal med udsigt udover Aarhusbugten.
Vi tilbyder også luksustelt mod smukke Riis Skov eller mod vandet på terrassen. Sjette Frederiks Kro er et dynamisk hus med mange muligheder.
Yderligere kan vi stå for projektor og/eller skærm samt lydanlæg.

Overnatningsmuligheder

Der er overnatningsmuligheder 500 meter fra Sjette Frederiks Kro på Danhostel Aarhus.

Danhostel er beliggende i de skønneste naturomgivelser med både nye og ældre bygninger midt i Riis Skov, og tæt på badeanstalten, Den Permanente.

Kontakt os i dag

Tøv ikke med at kontakte os, hvis I kunne tænke jer, at jeres store dag skal afholdes hos os på Sjette Frederiks Kro.

Har I brug for inspiration og kreative indspark, så har vi masser af gode idéer!

Send en forespørgsel eller ring på tlf. 25 40 73 00.