Vi gør jeres bryllup til noget helt særligt

Lykkelige brudepar er det bedste vi ved og sammen med jer, planlægger vi jeres bryllup, så I får en uforglemmelig dag! Vi rummer alt fra det store bryllup til det helt intime. I kan være ude, inde, oppe eller nede – eller en kombination af det hele!

 

  • Vi danner de perfekte rammer til den store dag

Under 3 km fra Aarhus centrum ligger Sjette Frederiks Kro, hvis unikke beliggenhed i udkanten af Risskov byder på en fantastisk panoramaudsigt over Aarhusbugten.

Kroens gennemførte stemning er den perfekte ramme til den ekstraordinære og mindeværdige bryllupsdag- og fest.

  • 110 % service på den gode måde

Når I holder jeres bryllup hos os , så sørger vi for, at alt spiller på dagen ift. jeres ønsker. I skal kun bekymre jer om at slappe af og nyde hinanden og jeres gæster.
Vi kalder det værtskab; det, at være forberedt; at være dygtig og være på forkant – og at have hjertet på det rette sted. Det, at glæde sig til at man får besøg af nye gæster.

Se de skønneste minder fra bryllupper på kroen
– og læs, hvad tidligere brudepar har skrevet om deres store dag hos os

Vi rummer både den intime og den store bryllupsfest

Vi har stemningsfulde faciliteter både i Krostuen med direkte udgang til terrassen og på 1. sal med udsigt udover Aarhusbugten.
Vi tilbyder også luksustelt mod smukke Riis Skov eller mod vandet på terrassen. Sjette Frederiks Kro er et dynamisk hus med mange muligheder.
Yderligere kan vi stå for projektor og/eller skærm samt lydanlæg.