Vi gør jeres bryllup til noget helt særligt

Lykkelige brudepar er det bedste vi ved og sammen med jer, planlægger vi jeres bryllup, så I får en uforglemmelig dag! Vi rummer alt fra det store bryllup til det helt intime. I kan være ude, inde, oppe eller nede – eller en kombination af det hele!

 

Fredagsbryllup 2022;

”Kære Sjette Frederiks Kro. TAK for en fuldstændig fantastisk bryllupsfest den 9. september. Vi havde ret høje forventninger til jer – og de blev indfriet hver og en… Ja, faktisk mere til! I gjorde dagen til alt hvad vi drømte om og vi var i SÅ gode hænder. Kæft, hvor er I bare dygtige altså! I har fået så meget ros af alle vores gæster: ‘tænk at noget kan være så lækkert uden at være træls-fint’ Perfekt!”

  • Vi danner de perfekte rammer til den store dag

Under 3 km fra Aarhus centrum ligger Sjette Frederiks Kro med den unikke beliggenhed i udkanten af den smukke Riis Skov - her byder vi på en fantastisk panoramaudsigt over Aarhusbugten.

Kroens gennemførte stemning danner de perfekte rammer til den ekstraordinær og mindeværdig bryllupsdag- og nattefest, som I og jeres gæster aldrig glemmer. Lykken opstår - når virkeligheden overstiger forventningerne.

  • 110 % service på den gode måde

Når I holder jeres bryllup hos os , så sørger vi for, at alt spiller på dagen ift. jeres ønsker. I skal kun bekymre jer om at slappe af og nyde hinanden og jeres gæster.
Vi kalder det værtskab; det, at være forberedt; at være dygtig og være på forkant – og at have hjertet på det rette sted. Det, at glæde sig til at man får besøg af nye gæster.

Se de skønneste minder fra bryllupper på kroen

Vi er dybt taknemmelige for at kunne dele unikke og magiske minder samt øjeblikke fra tidligere brudepar kroen.
Magiske øjeblikke, der kan inspirere jer til lige netop dét vi kan – give jer en uforglemmelig oplevelse.

”Lykke opstår, når virkeligheden overstiger dine forventninger”

Vi rummer både den intime og den store bryllupsfest

Vi har stemningsfulde faciliteter både i Krostuen med direkte udgang til terrassen og på 1. sal med udsigt udover Aarhusbugten.
Vi tilbyder også luksustelt mod smukke Riis Skov eller mod vandet på terrassen. Sjette Frederiks Kro er et dynamisk hus med mange muligheder.
Yderligere kan vi stå for projektor og/eller skærm samt lydanlæg.