Bryllupslokaler

Sjette Frederiks Kros’ selskabslokaler er smukke, unikke og eksklusivt indrettede. Med den bedste beliggenhed midt i den charmerende Riis Skov, kan du holde dit selskab i hjertet af Aarhus og stadig have naturen omkring dig. Kom indenfor og oplev den specielle atmosfære, vi har plads til både små intime arrangementer og større selskaber / events.

Krostuen

ANTAL GÆSTER: Maks. 68 personer

Krostuen ligger i stueplan med direkte udgang til terrassen. Med den smukkeste udsigt til hav og skov er dette et skønt lokale at fejre et mellemstort eller større arrangement/event.

Førstesalen – rum 1+2+3

ANTAL GÆSTER: Maks. 88 personer

Rum 1+2+3 udgør tilsammen det fulde alreal af vores smukke bjælkestue på førstesalen. Salen er indrettet med inventar i højeste kvalitet, og de smukke egebjælker giver rummet et charmerende udtryk. Selskabslokalet har en formidabel udsigt til Riis Skov, Den Permanente og Aarhus Bugt. Rum 1+2+3 er det perfekte sammensatte lokale til det store arrangement/event.

Terrassen

Terrassen er vores vidunderlige udendørs område der ligger i forlængelse af krostuen. Her er der rig mulighed for at nyde den smukke udsigt over Aarhus Bugt og Riis Skov.

Pavilloner

Vores underskønne pavilloner er rummelige og lyse, og har en skøn udsigt til Riis Skov og Aarhus Bugt.