Det siger gæsterne om deres oplevelse

Vi syntes selv, du skal høre det fra gæsternes egen mund.
Så vi har nogle citater til dig nedenfor, hvor du kan læse, hvad de synes om deres oplevelse hos os.
Uanset ønskerne til et selskab, så er vi altid klar på en udfordring. Vores fokus er at ramme præcis det mål, som vores gæster har for øje!

''... så er vi kun blevet endnu mere begejstrede - det var alt hvad vi drømte om!''

”TAK for danne rammerne til den mest fantastiske bryllupsfest i går 🔥 Det var ALT hvad vi drømte om og mere til 😍 Maden, servicen, omgivelserne – ALT spillede. Tak❣️”

”Nu hvor vi har haft tid til at reflektere over dagene, så er vi kun blevet endnu mere begejstrede – det var alt hvad vi drømte om! En magisk abefest vi aldrig ALDRIG  glemmer😍”

 

Sofie & Rasmus
2023

''For os som værtspar har det været uovertruffet at kunne læne os tilbage og bare nyde det''

Kære Maise, Christian, Nicklas og ”fredags-teamet”,

I gjorde det bare suverænt godt 👍 I har fået så mange roser fra vores gæster. Christian, du var den mest synlige, så du får en stor del af den synlige ros, og du gjorde det formidabelt med en god blanding af ekspertise, humor og myndighed. Men også en KÆMPE TAK til den knap så synlige del af teamet – alle tilbagemeldinger fra vores gæster har været ekstremt positive. For os som værtspar har det været uovertruffet at kunne læne os tilbage og bare nyde det – praktisk talt som om vi var gæster til vores egen fest.

Store KLAPSALVER til jer alle 👏👏👏 og en kæmpe TAK 🙏

Brudepar
August 2023

"Der var styr på det hele og en dejlig rolig attitude..."

“Tusind tak for at I sørgede for, at min dag blev fantastisk og uforglemmelig!

Tak for at holde hvad I lover. Det var virkelig en supergod oplevelse, og jeg vil bestemt anbefale stedet til andre.

Der var styr på det hele og en dejlig rolig attitude fra tjenerens side, overblik og stor opmærksomhed på alle.

Stor ros og tilfredshed fra mine gæster og mig!”

Anne Bitsch Kirk
Marts 2020
.

"I får et hav af stjerner fra os - og også fra vores gæster..."

“Kære Jørgen, vi er så taknemmelige for, vi valgte at holde fest hos dig på Sjette Frederiks Kro. Det bedste valg! Du holdt ord!

Vi og vores gæster har haft en minderig og festlig dag lørdag d. 7 marts 2020. Smukke og anderledes lokaler – lyse og med den smukkeste udsigt. 2 tjenere (herrer), DYGTIGE, ikke at forglemme de 2 medhjælpende piger, godt valgt til dit sted, perfekte, men alligevel omsorgsfulde og nærværende. Vær rar at hilse dem mange gange! 

MADEN, så lækker, så lækker, ja, LAKSEN, simpelthen den bedste vi har fået til dags dato.

Vi har fået mange opringninger og mails for den fantastiske og vellykkede eftermiddag. Du kan ikke få bedre reklame, og den er velfortjent. Jørgen, du får et hav af stjerner fra os og også fra vores gæster. Vi kommer selv ned snarest, for at genoplive den vidunderlige og smukke dag.”

Karin og Karl Johan, Risskov
Marts 2020
.

"Vi følte os virkelig godt tilpas, og I fik det hele til at køre som det skulle..."

“Jeg havde en helt fantastisk dag, og rigtig mange af mine gæster har rost jer til skyerne. Maden var virkelig lækker, lokalet var perfekt, men allervigtigst så var I super professionelle, fleksible og opmærksomme som tjenere.

Vi følte os virkelig godt tilpas, og I fik det hele til at køre som det skulle, selvom der var mange flere indslag, end jeg i min vildeste fantasi havde forestillet mig. Også stor ros til jer fra min toastmaster.

Endnu engang tusind tak, jeg vil til hver en tid anbefale andre at holde fest hos jer.”

Dorthe Riger-Kusk
Februar 2020
.

Med den smukke og fredet Riis Skov som kulisse og en uspoleret panoramaudsigt over Aarhusbugten danner Sjette Frederiks Kro de perfekte rammer for din næste fest.

Vi rummer alle slags selskaber

Med placering blot 3 km fra Aarhus, parkering lige ved døren, et professionelt og dygtigt team samt et køkken, der fremtryller formidabelt mad, danner Sjette Frederiks Kro de perfekte rammer for jeres næste selskab.

Hold dit arrangement hos os, så kan du slappe af og nyde dine gæster.