Mortensaften på Sjette Frederiks Kro

Nyd en udsøgt mortensaften-menu
fredag d. 8 og søndag d. 10. november på Sjette Frederiks Kro ført an af Steffen Villadsen og Dak Wichangoen.

Nærværende værtskab, gennemført stemning og utrolig velsmagende mad.

En stemningsfyldt mortensaften med alt inklusive!

I nyder en eminent 3-retters menu sammensat af vores gastronomisk hædrede køkkenchef Steffen Villadsen flankeret af Dak Wichangoen.

Derudover får I velkomstdrink og snacks, drikkevarer ad libitum samt kaffe, te og sødt fravores eget bageri Mor Anna.

Mortensaften-menu

Velkomstbobler
Snacks a la Steffen Villadsen & Dak Wichangoen


FORRET

Stegt torsk
med grillet peber, dampede kål og skummende beurre blanc sauce tilsmagt med safran


HOVEDRET

Rosastegt andebryst
confiteret andelår i sprød filo, glaserede kartofler, syltede ribs og andesauce


DESSERT

Tærte
med karameliserede syrlige æbler,
hasselnød-flødeis og karameltuille

***

Friskbagt brød fra vores eget bageri Mor Anna

***

Kaffe og te
Samt en lille petit four-version af risalamande

***

Inkl. drikkevarer ad libitum (vinmenu, sodavand og øl)

Vi tager forbehold for ændringer i menuen i forhold til sæson og råvarernes beskaffenhed

Mortensaften a la Steffen Villadsen

Vores eminente køkkenchef, Steffen Villadsen, flankeret af Dak Wichangoen står i spidsen for et dygtigt team af kokke, der fremtryller en lækker menu med afsæt i den traditionelle and. Samtidig kræser vores tjenere for hyggelig stemning og nærværende værtskab.

Lillemortensaften fredag d. 8. november

Mortensaften søndag d. 10. november

Tidsramme er 3 timer begge dage.

Mortensaften på Sjette Frederiks Kro

Lillemortensaften

Fredag d. 8. november

895,-

Billetten refunderes ikke

Mortensaften

Søndag d. 10. november

795,-

Billetten refunderes ikke